Officiell webbshop for DJO Nordic
Fri frakt ved bestilling over 500 kr. Gjelder kun ved kortbetaling.

DJO Merkene

Sammen med merkene Aircast®, DonJoy® og ProCare® omfatter DJO™ følgende merker og produktgrupper. Vi kommer til å fortsette med å utvikle medisinsk utstyr som blir standard for pleie og forbedring av livskvalitet, og tar sikte på å levere støtte og løsninger som overholder våre kunders forventninger. Vi er et globalt firma med verdens mest respekterte merker, og leverer løsninger innen muskuloskeletal sykdomspleie, vaskulær sykdomspleie og smertelindring, samt kirurgiske implantater og rehabiliteringsapparater. Våre merker hever listen for pasientkomfort gjennom prisbelønnede innovasjoner, og takket være vårt nære samarbeid med anerkjente ortopeder og fysioterapeuter har vi oppnådd de ledende markedsposisjonene innen ulike felt som vi har i dag. Vi vil forbedre din pasients livskvalitet ved å tilby smarte løsninger med medisinsk utstyr.

AIRCAST
Tilbyr profesjonelle løsninger av høy kvalitet med dokumentert effektivitet og pasientkomfort. Aircasts pålitelige produktutvalg inkluderer fot- og ankelstøtter, kjøleterapi og vaskulære systemer, med løsninger innen akuttpleie, rehabilitering og DVT-profylakse.

CEFAR
Cefar er et av DJO Globals  varemerker som begynte å utvikle teknologien fra medisinsk forskning på  elektroterapi til produkter i 1975. Elektroterapi er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsmetode, og Cefar tilbyr bærbare TENS-stimulatorer som brukes i helsevesenet, men også med en rekke produkter som lett kan brukes av pasienten i hjemmet.

CHATTANOOGA

Setter standarden for rehabilitering ved muskuloskeletale sykdommer, nevrologiske sykdommer og sykdommer i bløtdeler. I mange år har Chattanooga vært toppmerket innen fysioterapi og ført industrien videre med adskillige nye innovasjoner. Firmaet tilbyr et bredt sortiment av produkter for sykehus, klinikker og hjemmepleie, deriblant klinisk elektroterapi, behandlingsbord, ultralyd og laserapparater, støtbølgeutstyr, produkter for varmeterapi og CPM-maskiner.

COMPEX
Compex har alt du forventer deg av sveitsisk teknologi: høy ytelse, pålitelighet og avansert teknologi. Compex har skapt de mest innovative teknologiene innen elektrisk muskelstimulering, deriblant den patenterte topp moderne Mi-teknologien, som gir skreddersydd muskelstimulering for optimale resultater. På grunn av det virkelig gode omdømmet og kunnskapsmengden som har blitt bygget opp de siste 20 årene, har Compex-muskelstimulatorer blitt et must innen toppidrett.

DONJOY
DonJoy tilbyr et heldekkende sortiment av harde og myke støtter for så godt som hvert eneste ledd i menneskekroppen. De er kjent for sine firepunkts kneskinner med FourcePoint™ hinge-teknologien, som benyttes over hele verden for rehabilitering ved ligamentskader og forebygging av skader. 

EXOS
Exos er et utmerket alternativ til gipsing og for stabil ortosebehandling. Exos tilpasses og formes individuelt ut fra pasienten. Exos er en formbar, justerbar og vannbestandig løsning for behandling av frakturer og skader som krever stabilisering. Med det unike BOA-systemet kan den tas av og på samt justeres.

PROCARE
ProCare tilbyr et bredt utvalg av ortopediske støttesystemer og produkter for optimal pasientpleie og sikkerhet. ProCare-serien er et anerkjent og respektert merke på sykehus og klinikker over hele verden. Disse produktene er designet for å hjelpe pasienter fram til full rekonvalesens under legingsprosessen.

For mer informasjon om våre merker, firmaet og kontaktnumre kan du gå til vår internasjonale hjemmeside DJOglobal.no

Populær akkurat nå!
compex-accessoire-electrode-noir-carre_1
Compex Performance, snap-elektroder 50x50 mm, singelkobling (1 pakke (4stk), svart)
110 kr
compex-accessoire-electrode-noir-rectangle-2-snap-x1_1
Compex Performance, snap-elektroder 50x100 mm, dobbelkobling (1 pakke (2stk), svart)
110 kr
Playmaker X-pert
Playmaker X-pert (Wrap-around, S)
949 kr
Brands