Officiell webbshop for DJO Nordic
Fri frakt ved bestilling over 500 kr. Gjelder kun ved kortbetaling.
VISER 1-12 (15)1 2 Siste 100 per side

Akillesseneruptur

Ackillesseneruptur

Akillessenen er den største og sterkeste i kroppen. Det er en forlengelse av fibula hvis hovedoppgave er å gi et normalt spark i skrittet mens du går. Takket være fibula er det også mulig å stå på tærne, hoppe og løpe. Årsaken til en skade i akillessenen er vanligvis aldersendringer i senen (allerede tilstede i 25-30 år) kombinert med alvorlig stress.


BehandlingEn Akillesseneruptur kan behandles både operativt og konservativt. I begge tilfeller er det nødvendig at foten er plassert i en spissposisjon slik at senen kan helbrede. Dette utføres med fordel i en ortose (walkerboot).

Se nedenfor for forskjellige tilbehør til AirSelect Walker.

REHABILITERING

Muskuloskeletale muskler (m soleus og gastrocnemius) er sterkt svekket etter en akillesseneruptur og rehabilitering er ofte langsiktig. For å oppnå bedre og mer effektiv rehabilitering og muskelbygging, kan du effektivt bruke neuromuskulær elektrisk stimulering, NMES. Dette kan oppnås uavhengig etter 12 uker med rehabilitering, og kroppen vil da finne og gjenopprette musklene raskere. Kontakt din fysioterapeut for hjelp med opplæring og rehabilitering ved hjelp av NMES.

 

Populær akkurat nå!
Airheel
AirHeel (- 39 S)
774 kr
Bänkpapper 2 rullar
Benkepapir
363 kr
DonJoy Arch Rival
DonJoy Arch Rival (43-44)
395 kr
Brands